Welke maatregelen nemen we tegen het coronavirus?
Wat kunnen jullie doen:
– Hanteer een veiligheidsafstand van 1,5 meter tussen jullie en andere groepen en onze medewerkers.
– Om fysiek contact te vermijden, vragen we bij voorkeur elektronisch te betalen.
– Voelt iemand in jullie groep zich niet zo lekker, annuleer dan kosteloos je spel en blijf veilig thuis.

Wat doen wij:
– Medewerkers ontsmetten hun handen tussen elke groep en zullen gebruikte spullen ook ontsmetten.
– Spelers moeten handen ontsmetten en krijgen van ons een mondmasker en vinyl handschoenen.
– We houden ruime tijdsloten aan om spelersgroepen te scheiden. Er is ook een aparte ontvangstruimte voorzien.

Kan ik ter plaatse betalen?
Ter plaatse betalen kan zowel cash als elektronisch (Maestro, Bancontact, VISA, Mastercard).

Met hoeveel personen kunnen we in de escape room?
Er is plaats voor minimum 2 en maximum 6 personen in de escape room. Kom je met meer dan 6 personen? Dan kan je de groep opsplitsen in 2 teams. Let op: hiervoor dien je wel twee tijdsloten te reserveren.

Ik kan nog niet reserveren?
Reserveren kan tot 3 maanden vooraf via onze website. Zo kan je bijvoorbeeld in januari reserveren voor januari, februari en maart.

Wij willen met een grote groep komen, kan dit?
Wij beschikken momenteel over 1 kamer en kunnen dus maximaal 6 mensen per uur entertainen. Als jullie het niet erg vinden op elkaar te wachten, is dit zeker geen probleem. Indien je dit ‘s avonds wil doen, is het mogelijk dit te combineren met een buffet in Corsendonk De Linde. Voor verdere details kan je ons contacteren.

Toch graag binnen het uur de activiteit afronden? Een beetje verder van Escaping Belgium vind je Create Your Escape in Kasterlee terug. Dankzij die samenwerking kunnen we groepen tot 16 personen plaatsen. Als je met meer dan 16 personen bent, kan je de groep ook weer opsplitsen over de twee vestigingen.

Vanaf welke leeftijd mag je in de escape room?
Onze escape room Erzsébet is geschikt voor personen ouder dan 16. Kinderen vanaf 12 jaar mogen de escape room bezoeken onder begeleiding van een volwassene.

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?
Gelieve 15 minuten voor start van het spel aanwezig te zijn voor een korte inleiding tot het spel. Ben je te laat? Dan wordt je tijdslot ingekort zodat de volgende groepen op hun eigen starttijd aan het spel kunnen beginnen.

Is het eng?
De nadruk ligt op het puzzelen en de sfeer. Een escape room is geen spookhuis. Echter, Erszébet bevat speciale effecten dus je zou wel eens kunnen schrikken. De ruimte is relatief groot, dus normaal is er geen probleem voor mensen met claustrofobie. Krijg je het toch te moeilijk? Dan is er een noodknop die het spel onmiddellijk stopt en de deur opent.

Is de escape room voor iedereen toegankelijk?
Je kan het spel spelen als je in staat bent een lichte fysieke inspanning te doen zoals bukken of springen. Dat maakt onze escape room minder toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking. Contacteer ons voor meer informatie over de toegankelijkheid. Omwille van de effecten raden we het bezoek af aan mensen met epilepsie, hartproblemen of zwangere vrouwen.

Wat is de prijs voor een bezoek aan de escape room?
Bekijk onze tarieven.

Kan ik mijn boeking annuleren?
Dat kan via het contactformulier op onze website, gelieve steeds de referentie door te geven zodat we de juiste boeking annuleren. Annuleren is kosteloos tot 48 uur voor aanvang. Bij annulering binnen 48 uur of een no-show brengen wij €100 in rekening per gereserveerd tijdslot.

Waar vind ik Escaping Belgium?
Wij zijn gelegen in de kelderruimte van Corsendonk De Linde. Neem de trap of lift in de centrale hal van het hoofdgebouw.

Adres: Kasteelstraat 67, 2470 Retie, België
Google Maps

Waar kan ik de auto kwijt?
Corsendonk De Linde heeft 3 ruime parkings waar je gratis kan parkeren.